MEDARBEJDERE

Hans Atli Dahl

Hans Atli Dahl

Boss, cand.scient. Ph.D.
Sabrina B. Frederiksen

Sabrina B. Frederiksen

Laboratoriechef, cand.scient. Ph.D.
Christina Fenger

Christina Fenger

Teknisk applikationsansvarlig, cand.scient. Ph.D.

Jeg er ansat i en delt stilling mellem Amplexa Genetics A/S og Enhed for Epilepsi Genetik og Personlig Medicin, Filadelfia Epilepsihospital (Danish Epilepsy Center).
Med en master i Biomedicin og ph.d i Neurobiologi, har jeg arbejdet med genetik siden 2017, hvor jeg blev ansat ved Amplexa. Til dagligt er jeg ansvarlig for de kliniske svar og 10x Genomics single cell RNA sequencing projekter.
Thøger Jensen Krogh

Thøger Jensen Krogh

Ledende Bioinformatiker, cand.scient. Ph.D.

Jeg brænder for dataanalyse, GDPR og at højne kvaliteten heraf. Jeg sørger for at vores systemer er up to date så kunderne får hurtige solide svar og så medarbejderne har en nemmere arbejdsgang.
Når jeg ikke lige sidder ved computeren har jeg rigeligt at se til med de små rollinger derhjemme, når jeg altså ikke lige flygter ind i VR.
Sten Vissing Fahnøe Hansen

Sten Vissing Fahnøe Hansen

Ida Nørgaard

Ida Nørgaard

Lenet Watt Skovstrøm

Lenet Watt Skovstrøm

Tamanna Mohammadi

Tamanna Mohammadi

Molekylærbiolog, Cand.scient biomedicin

Jeg har stor interesse for genetik og molekylære mekanismer hos mennesket. Hos Amplexa genetics udfører jeg genetiske sekventeringer i laboratoriet, herunder også databehandling af resultatet samt genetiske paneler for bl.a. hjernemisdannelser og infertilitet hos mænd og kvinder.
I fritiden læser jeg historiske romaner og høre musik.
Lis Kjærgaard Jørgensen

Lis Kjærgaard Jørgensen

Administration, Cand.mag i engelsk og historie

Jeg er Amplexas administrative blæksprutte og kundesupporter, og det er mig, du får i røret, når du ringer til os. Når jeg kan mærke, at mit arbejde gør en forskel for vores kunder... ja, så går jeg glad hjem fra arbejde.
Glad hjemme efter arbejde elsker jeg at pusle i min have eller fordybe mig i en god, engelsk roman. I år varmer jeg op til at tage det kolde gys som vinterbader ved den lokale badestrand.
Carolina Carrasco

Carolina Carrasco

Cindie Hemmingsen

Cindie Hemmingsen

Kommunikationsmedarbejder

Jeg brænder for digital markedsføring og for at skabe en rød tråd hos Amplexa Genetics. Det er vigtigt for mig, at vores kunder straks fornemmer vi hvem er, uanset hvor de møder os online.
Når jeg ikke nørder digital markedsføring, er jeg at finde på en gåtur med min hund, i hængekøjen med mine drenge eller ved vandet på paddleboardet med vind i håret. Altså når jeg ikke bager surdejsboller eller en kage til mine kolleger.
Frederik Bahl

Frederik Bahl

Frederik Emil Mandix

Frederik Emil Mandix

Molekylærbiolog, Cand.scient biomedicin

Jeg interesserer mig for mikro og molekylærbiologi, såsom NGS, RT-qPCR og sygdomsmekanismer. Jeg går meget op i vores laboratorie og analysearbejde, da det er vigtigt for mig, at skabe et godt produkt og resultat for vores kunderne.
Jeg slapper af ved at læse fantasy og sci-fi. bøger. Med vennerne bruges tiden oftest på bræt- og figurspil og drikke god gin. Ellers bevæger jeg mig i klatrehallen, hvor jeg går til bouldering.
Alberte Rosenberg Gaarsmand

Alberte Rosenberg Gaarsmand