OM AMPLEXA GENETICS

Amplexa Genetics, der er stiftet i 2006, er et af verdens længst eksisterende private genetiske laboratorier. Selskabet er blandt pionererne inden for salg af genetiske analyser. Vi har altid haft fokus på høj kvalitet og anvendelighed i vores arbejde og vi ved hvor vigtigt det er for vore kunder, at de kan bruge vores undersøgelsesresultater!


VORES MISSION OG VISION

Vores mission er at levere viden, der kan hjælpe den enkelte med at træffe beslutninger. Om du er privat eller professionel hjælper resultaterne af vore undersøgelser dig med at planlægge hvordan din familie skal se ud eller hvilke behandling du skal vælge til din patient. Vores vision er at vi udvikler vores position som en international anerkendt samarbejdspartner og leverandør af anvendelige genetiske analyser – og bliver den foretrukne på området.

 

STÆRKT FAGLIGT OG VIDENSKABELIGT FUNDAMENT

Amplexa Genetics har sammen med anerkendte og respekterede videnskabelige eksperter udviklet mere end 100 forskellige klinisk genetiske test. De fordeler sig især inden for neurologi, endokrinologi, cardiologi og onkologi. De test vi udfører dækker højt signifikante gener – dvs gener hvor den publicerede videnskabelige litteratur understøtter den sygdomsfremkaldende konsekvens af varianter i generne. Amplexa Genetics har et stærkt netværk af specialister med kompetencer inden for genetik og genetiske undersøgelser – de står til rådighed med hjælp til fortolkning af unikke varianter eller varianter der er svære at fortolke.


NYESTE TEKNOLOGI

Amplexa Genetics anvender de bedste og nyeste teknologier på området med en opdateret maskinpark – både hvad angår Next Generation Sequencing (NGS) til rutine sygdomspaneler og Sanger sekventering (Standard Kapillær elektoforese) til kontrol

 

SOCIAL ANSVARLIGHED

Amplexa Genetics vælger årligt at støtte to forskellige frivillige organisationer –
mange år, som i år, har det fast været Dansk Flygtningehjælp .
Migration har gennem årtusinder været baggrund for at vi har udviklet os til de mennesker vi er i dag. I øjeblikket foregår denne migration mange steder ufrivilligt og på baggrund af krige, konflikter og katastrofer.
Vi vil gerne hjælpe disse mennesker til en bedre tilværelse.
Den anden organisation Amplexa Genetics støtter er de Danske Hospitalsklovne, der igennem mange år har været til glæde for indlagte børn igennem deres sygdomsforløb.
De spreder smil og glæde hos indlagte børn og familier, når der er allermest brug for det.


VORES KUNDER

Amplexa Genetics samarbejder med mere end 100 anderkendte hospitaler, laboratorier og læger i hele verden og leverer den bedste faglige service. Det understøtter deres arbejde med kliniske diagnoser.